Ulike måter å bruke yoghurt på

Yoghurt har utrolig mange bruksområder, men det er ikke alle vi tenker over. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan bruke yoghurt som en del av ditt kosthold.

Yoghurt til frokost

Noe mange ikke tenker på, er hvordan yoghurt blir laget. Det kan du få mer informasjon om her.

Noen velger å bruke porsjonspakninger med yoghurt som et måltid, men vi liker godt å lage litt mer mettende mat ut av yoghurten. Vi liker å spise den med frukt og bær. Du kan også tilsette granola og andre spennende typer frø og frokostblandinger slik at den får litt ekstra tekstur. Dette er også bra for fordøyelsen din!

Yoghurt til lunsj

Du kan jo lage akkurat de samme måltidene som du lager til frokost, til lunsj. Noe vi liker å gjøre er å ha en smoothie med yoghurt i som en del av vår lunsj. Da velger vi vår favorittyoghurt, tilsetter bær og frossen banan. Det føles nesten som en dessert i seg selv. Vi er også glad i å spise gresk yoghurt med honning og granola. Dette er noe som metter lenge og som har mye protein.

Yoghurt til andre måltider

Det er mange som har skjønt at de kan begynne å bruke yoghurt istedenfor rømme og creme fraiche til middag. Dette gjør at man får en litt mildere smak, men at man også får den rike smaken man er ute etter.

Ellers er vi veldig for at man spiser yoghurt til dessert. Du har nok lest på bloggen vår og sett hvor stor fan vi er av frossen yoghurt. Dette er noe du enkelt kan lage selv, eller kjøpe på nærmeste butikk. Da blir det nesten som is til dessert, bare en sunnere variant. Hvordan liker du å spise yoghurt best?

panoply