Spar penger med rabattkoder, kjøp mer yoghurtis i sommer!

Er du hekta på yoghurtis? Det er du ikke alene om! Siden yoghurtisens inntog på markedet og vi fikk flere slike isbarer rundt 2010, har isens popularitet økt. Hvorfor spise fløteis, når du kan spare kalorier på en is som er mye bedre? Siden det gjerne koster litt å kjøpe yoghurtis kontra en pinneis i kiosken, vil vi gi deg et sparetips, slik at du har enda mer å unne deg yoghurtis i sommer!

Spar penger – kjøp mer yoghurtis!

Yoghurtis fra isbarer koster gjerne litt, særlig når du pynter isen din med sjokoladebiter og annet smågodt. Nå som sommeren nærmer seg har du tid til å forberede lommeboken, slik at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å kjøpe yoghurtis. En enkel måte å spare på er å bruke rabattkoder fra https://www.nettavisen.no/rabattkode/ neste gang du handler på nett. Nettshopping har økt drastisk i takt med coronapandemiens utvikling. Vi kjøper både klær, interiør, gaver og masse annet online. Derfor bør du alltid ha rabattkoder i bakhodet, slik at du enkelt kan spare en slant. Et godt tips er å lagre siden, og sjekke regelmessig hvilke tilbud som gjelder. Kanskje kan du være litt på forskudd med diverse gaver til venner og familie?

Er det tullete å bruke mye penger på is?

Økonomiprogrammer som “I lomma på Silje” på TV3 har gitt oss et nytt perspektiv når det gjelder økonomi, særlig når det gjelder bruk av penger på småting. Forbrukerøkonom Silje Sandmæl trekker gjerne frem eksempler som 15 000 kroner i året på Pepsi Max og 8000 i året på sjokolade, som høres voldsomt ut når man tenker på det på den måten. Men noen gleder må man få ha i hverdagen, og issesongen er tross alt ikke så lang. Derfor bør du kose deg med den mens du kan! Spar penger på andre måter som for eksempel å bruke rabattkoder når du handler, fremfor å kjøpe en pinneis til 30 kroner, når det du egentlig har lyst på er et beger med yoghurtis til 50 kroner. Kjøper du én is ukentlig i de tre sommermånedene, er dette 600 kroner. Det er ikke så mye, og det er en sum du lett kan tjene inn ved å bruke rabattkoder når du handler på nett. Da kan du tenke på at denne summen skulle du egentlig brukt på netthandel uansett, og dermed er det ikke en ekstra utgift!

panoply