Hvorfor spise yoghurt etter middag?

Det er noen vaner som faktisk funker skikkelig bra. En av disse er å spise yoghurt rett etter middag. Vil du vite hvorfor? Da er det bare å lese videre.

Hvorfor kose seg etter middag?

Det er viktig å kose seg, ikke bare etter middag, men generelt i livet. Noe jeg liker å gjøre er å finne noe frisk frukt og deretter litt yoghurt for å kose meg (jeg tar selvsagt også en liten epok nr 7 etter det). Det hjelper skikkelig på fordøyelsen og jeg føler meg skikkelig bra etterpå.

Det å kose seg med yoghurt og en deilig epok nr 7 har rett og slett blitt rutine for meg. Det finnes forskning som beviser at man alltid har plass til dessert. Dette er et fenomen jeg synes er skikkelig gøy rett og slett.

Det er faktisk bevist at yoghurt er godt for fordøyelsen, så her kan du spise med god samvittighet!

Yoghurt

panoply