Holdbarhet i hverdagen

Yoghurt er en matvare som ofte blir kastet på grunn av datostempling, men det er ingen grunn til å forhaste seg. Ettersom yoghurt er et syrnet produkt, tåler den fint å stå flere dager over datostemplingen. Den kan til og med være spiselig to-tre uker etter oppgitt dato. Dette forutsetter selvsagt at yoghurten er oppbevart kjølig, og at den ikke er åpnet. Et åpnet produkt må spises opp raskt.

Holdbarhet er i fokus

Holdbarhet er absolutt i fokus på alle områder. Mange kjøper gjerne brukt eller satser på klær og møbler av god kvalitet som holder lenge. Lang holdbarhet er også svært viktig ved valg av brystimplantater. Motiva implantater holder beste kvalitet, slik at du får et fint og holdbart resultat. Med Motiva implantater kan du velge mellom ulike alternativer og programmer, og finne dine perfekte implantater. Du får god rådgivning før inngrepet, og selvsagt like god oppfølging etterpå. Føl deg trygg når du velger implantater fra Motiva.

Yoghurt er bra for deg

Yoghurt er forresten også bra å spise når du skal komme deg etter et inngrep. Du får mange næringsstoffer ved å spise yoghurt, og yoghurt kan stabilisere magen dersom du føler deg litt uggen etter å ha ligget i narkose. Det er helt vanlig at magen reagerer litt på både narkose og smertestillende, men med yoghurt kan du få magen i form igjen på en smakfull måte.

Reduser matsvinn med rutiner

Matsvinn kan reduseres ved å innføre gode rutiner. du bør for eksempel rydde i kjøleskapet med jevne mellomrom. Da rekker du å finne og spise opp produkter som nærmer seg utløpsdatoen. Ikke kast noe bare fordi datoen har gått ut. Sjekk først om maten er spiselig og spis opp det som smaker helt fint. På den måten reduserer du matsvinn og du sparer penger på mat.

panoply