Er Yogurt bare en Trend?

Er yogurt bare en trend eller er det noe vi faktisk liker? Yogurt har de siste årene eskalert veldig som erstatning av frokost og lunsj. Det har oss blitt brukt som mellom måltid, eller bare for å få i seg noe energi. I tillegg bruker vi det som kropps og hår produkter.

Yogurt er mettende, har som regel en fyldig og god smak. Hvis ikke er det gode muligheter for å legge til smaker. En stor bonus er at flere yoghurter blir sett på som utrolig sunne. Sunnmørsposten har testet flere av disse her:. Noe som gjør at yogurt blir utrolig populært blant mennesker som trener og tenker mye på kosthold.

De siste årene har yoghurt blitt en større del av sosiale medier og i hverdagen til helt vanlige mennesker og familier. Det går ikke en dag hvor jeg ikke ser yoghurt på instagram, facebook og Pinterest. Ikke bare hos de største instagram kontoene, men også hos helt vanlig kvinner og menn på facebook. I dag er det blitt en trend å ta de beste bildene av yoghurten og legge de ut for hele verden til å se.

Hvor glad er vi å spise yoghurt? Er vi like glad i å spise det, som å ta bilde av det. Skal jeg være ærlig fra min egen siden så prøver jeg alltid for en periode å spise yoghurt til frokost. Dette varer for meg ikke svært lenge, selvom det er utrolig godt. Jeg blir alltid anbefalt å kutte ut brødet og spise yoghurt som en kostholds endring.

Yoghurt blir også brukt mer som ett skjønnhets produkt i dag enn det gjorde før. Det kan fint brukes som fuktighetskrem som kan brukes etter en peeling som dette: [medisinsk peeling:]. Som skrevet tidligere så (http) har veldig mange ansikts produkter og kropps produkter veldig mange “unødvendige ingredienser”. Dette blir da et mer naturlig og “sunt” valg.

Alt dette kan gjøre at jeg høres veldig negativ rundt yoghurt, noe jeg definitivt ikke er. Det er jo så utrolig mange ting som vi kan bruke det til annet enn å spise det. Jeg vil påpeke at jeg tror det er blitt brukt mer de siste årene grunnet popularitet til å ta fine bilder og poste på instagram eller lignende.

Grunner for at yoghurt ikke bare er en trend:

  • Mange forskjellige smaker
  • Smakene er oftest veldig gode
  • Erstatning for andre type måltider
  • Barna elsker det
  • Kan brukes til flere ting
  • Noe som har vært der i generasjoner
  • Ofte et sunt alternativ

Grunner for at yoghurt bare er en trend:

  • Blir bare spist for å legge ut bilder
  • Blir brukt som skjønnhets produkt i stede for å spises
  • Gjøre det “alle” andre gjør

Konklusjonen min er derfor at det ikke bare er en trend vi alle vil følge, men kanskje heller en tradisjon og noe vi er vokst opp med å spise.

Hva mener dere?

panoply